Verbonden Ademhaling Opleiding: Verdiep
je Expertise en Transformeer Levens!
Opleiding
verbonden ademhaling
voor professionals
Neem contact met mij op!
Verbonden Ademhaling Opleiding: Verdiep je Expertise en
Transformeer Levens!
Opleiding verbonden ademhaling
voor professionals
Neem contact met mij op!

Ben je arts, therapeut of coach en wil je je expertise in ademhalingstechnieken verdiepen? Schrijf je in voor onze exclusieve Opleiding Verbonden Ademhaling! Deze geavanceerde cursus is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis willen uitbreiden en de voordelen van verbonden ademhaling willen benutten in hun praktijk. Verbonden ademhalingstechnieken kunnen een diepgaande impact hebben op zowel fysiek als emotioneel welzijn. Door deze opleiding krijg je de mogelijkheid om je cliënten op een nog effectievere manier te begeleiden naar betere gezondheid en welzijn.

Wat leer je in deze opleiding verbonden ademhaling voor professionals?

Tijdens de opleiding krijg je een uitgebreide theoretische basis, zodat je de technieken volledig veilig en verantwoord kunt toepassen. Je leert de wetenschap achter verbonden ademhaling en transformational breathing, waardoor je deze methoden met vertrouwen kunt integreren in je praktijk. De training is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je na afronding van de opleiding niet alleen over de nodige kennis beschikt, maar ook over de praktische vaardigheden om deze technieken toe te passen. Als gecertificeerd professional kun je een positieve en transformerende impact hebben op het leven van je cliënten, door hen te helpen stress te verminderen, beter te ademen en een groter gevoel van welzijn te ervaren. Deze opleiding zal je uitrusten met de tools en kennis om echt een verschil te maken in het leven van degenen die je behandelt.

Na deze opleiding kun je levens transformeren met adem

Onze opleiding biedt een diepgaande training met als focus de techniek verbonden ademhaling, ook wel transformational breathing genoemd. Onder begeleiding van ervaren professionals, leer je verbonden ademhaling en transformational breathing en verschillende geavanceerde technieken om de ervaring van de cliënt te verdiepen en het effect van de ademsessie te versterken. Deze technieken zijn niet alleen ontworpen om fysieke spanningen te verlichten, maar ook om emotionele blokkades aan te pakken. Door diep te ademen, kunnen cliënten opgeslagen stress en trauma’s loslaten, wat leidt tot een gevoel van bevrijding en verlichting.

Verder biedt de opleiding praktische tools en technieken die je kunt integreren in je bestaande praktijk. Je leert hoe je individuele sessies en groepsworkshops kunt leiden, hoe je cliënten kunt begeleiden bij het bereiken van hun ademhalingsdoelen, en hoe je een veilige en ondersteunende omgeving kunt creëren voor diepgaande ademwerkervaringen. Deze uitgebreide training zorgt ervoor dat je voorbereid bent om de unieke behoeften van elke cliënt aan te pakken en hen te ondersteunen op hun pad naar holistische gezondheid en welzijn.

Door deze diepgaande training zul je in staat zijn om je cliënten te helpen op een manier die verder gaat dan traditionele ademhalingstechnieken. Je krijgt de kennis en vaardigheden om hen te begeleiden naar een diepere staat van zelfbewustzijn en zelfgenezing, wat resulteert in een significante verbetering van hun algehele levenskwaliteit. Ontdek hoe deze technieken kunnen bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van jouw cliënten en word een voorloper in het bevorderen van holistische gezondheid door verbonden ademhaling.

Over de opleiding

Met onze Opleiding Verbonden Ademhaling voor professionals breid je niet alleen je praktische vaardigheden uit, maar vergroot je ook je theoretische kennis over de effecten van ademhaling op het lichaam en de geest. Of je nu transformational breathing sessies wilt gaan geven, je verder wilt specialiseren in de adem, of je impact als coach, therapeut of arts wilt versterken, deze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om op een verantwoorde manier de ademkracht te gebruiken. Sluit je aan bij een groep van gelijkgestemde professionals en maak grote impact op het leven van je cliënten.

Adem is hét instrument voor meer energie, rust en geluk! Tijdens deze opleiding leer je hoe je als coach, arts, therapeut of psycholoog verbonden ademhaling kunt inzetten om cliënten te helpen onderdrukte emoties te doorvoelen en los te laten, waardoor zij meer innerlijke rust, energie en levensvreugde ervaren. Deze techniek, die doorgaans ‘transformational breathing’ wordt genoemd, wordt op steeds grotere schaal toegepast. Steeds meer mensen ontdekken ademwerk als het instrument voor een betere gezondheid, stress- en emotieregulatie, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Tijdens deze opleiding krijg je een heldere kijk op het belang van adem en leer je hoe je transformationeel ademen kunt inzetten om anderen te begeleiden bij een proces van emotionele release en het verhogen van welzijn.

De opleiding bestaat uit drie opeenvolgende opleidingsdagen van 9.30-16.30 uur. Ongeveer een maand voor aanvang krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Dit online leertraject biedt jou de mogelijkheid om alle nodige achtergrondinformatie die nodig is voor het effectief en veilig kunnen faciliteren van een transformationele ademsessie op je eigen manier en tempo eigen te maken. Tijdens de live dagen zullen we ons dan vooral focussen op waar het écht om gaat: het ademen.

Door deze opleiding ontwikkel je een diep begrip van de ademhaling en leer je hoe je cliënten kunt begeleiden naar een hoger welzijnsniveau. Je zult ontdekken hoe je transformationele ademsessies kunt integreren in je praktijk en hoe je cliënten kunt helpen om structureel meer energie, innerlijke rust, ruimte en levensvreugde te ervaren. Sluit je aan bij onze opleiding en maak een significante impact op het leven van je cliënten door de kracht van de adem.

De locatie

De opleiding vindt plaats op Landgoed de Zonneheuvel van dinsdag 24 september 2024 om 9:30 tot donderdag 26 september 2024 om 17:00. Deze locatie is zorgvuldig geselecteerd vanwege haar rustige en inspirerende omgeving, ideaal voor intensieve trainingen en maximale focus. Hierdoor kun je je volledig richten op je eigen proces en het ontwikkelen van je ademhalingsvaardigheden zonder afleiding.

Landgoed de Zonneheuvel biedt niet alleen een serene en natuurlijke omgeving, maar ook de faciliteiten die nodig zijn om je leerervaring zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime, goed uitgeruste zalen zorgen voor een comfortabele setting waarin je kunt leren en oefenen, terwijl de groene buitenruimtes perfect zijn voor momenten van reflectie en ontspanning tussen de sessies door. De locatie is gekozen met het oog op jouw behoefte aan rust en concentratie, zodat je optimaal kunt profiteren van de intensieve trainingsdagen.

Bovendien is er op Landgoed de Zonneheuvel voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats. De locatie is goed bereikbaar en biedt de mogelijkheid om te genieten van een ongestoorde leeromgeving. Tijdens de opleidingsdagen wordt er gezorgd voor een gezonde en voedzame lunch, zodat je je energiek en gefocust blijft voelen gedurende de dag. Naast de lunch worden ook koffie, thee en snacks verzorgd om je te ondersteunen tijdens de intensieve leerervaring.

Met deze faciliteiten en de prachtige omgeving van Landgoed de Zonneheuvel, creëer je de ideale omstandigheden om je volledig te kunnen richten op de ademhalingstechnieken en het leerproces. Dit alles draagt bij aan een onvergetelijke en waardevolle leerervaring die je professioneel en persoonlijk zal verrijken. Mis deze kans niet om in een ideale setting je vaardigheden en kennis te verdiepen, en schrijf je vandaag nog in voor de Opleiding Verbonden Ademhaling.

Grijp deze unieke kans om je professionele ontwikkeling te bevorderen en meld je vandaag nog aan voor onze opleiding. Klik op  deze link om je plek te reserveren en te beginnen aan jouw verdiepende reis in verbonden ademhaling.

LIFE IS WHAT HAPPENS WHILE YOU’RE “BIZZY” MAKING OTHER PLANS.

Veelgestelde Vragen (FAQ) – Verbonden Ademhaling Opleiding

Deze opleiding is speciaal ontworpen voor artsen, therapeuten, en coaches die hun kennis en vaardigheden in ademhalingstechnieken willen verdiepen en uitbreiden.

De opleiding biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden in verbonden ademhaling en transformational breathing technieken. Dit stelt je in staat om je cliënten beter te ondersteunen bij hun ademhalingsproblemen, stressmanagement, en algehele welzijn. Door deze technieken te integreren in je praktijk, kun je je diensten uitbreiden en je cliënten een holistische benadering bieden voor hun gezondheidszorg.

Tijdens de opleiding behandelen we diverse ademhalingstechnieken, waaronder verbonden ademhaling, transformational breathing, en circulair ademen. Deze technieken helpen bij het verbeteren van de ademhalingsefficiëntie, het verlichten van stress, en het bevorderen van emotioneel en fysiek welzijn.

Ja, de lunch is inbegrepen tijdens de opleiding. We zorgen voor gezonde en voedzame maaltijden, zodat je je volledig kunt concentreren op de training.

Parkeren is makkelijk en gratis beschikbaar op de locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over parkeerkosten of lange wandelafstanden.

De opleiding vindt plaats op Landgoed de Zonneheuvel van dinsdag 24 september 2024 om 9:30 tot donderdag 26 september 2024 om 17:00 in Doorn. Deze locatie is zorgvuldig gekozen voor haar rustige en inspirerende omgeving, ideaal voor intensieve training en diepe concentratie.

De trainingsdagen bestaan uit een mix van theoretische lessen, praktische oefeningen en groepssessies. Je leert de technieken niet alleen toepassen op jezelf, maar ook hoe je anderen kunt begeleiden en ondersteunen in hun ademhalingsoefeningen.

Ja, na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat dat aantoont dat je de benodigde vaardigheden en kennis hebt opgedaan om als verbonden ademhaling coach te werken.

Je kunt je inschrijven via de volgende link:. We raden aan om je zo snel mogelijk aan te melden, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

We raden aan om comfortabele kleding te dragen en eventueel een notitieboekje mee te nemen voor aantekeningen. Alle andere benodigdheden worden door ons verzorgd.

LIFE IS WHAT HAPPENS WHILE YOU’RE “BIZZY” MAKING OTHER PLANS.