Verdiep je Expertise en Transformeer Levens!Opleiding verbonden ademhaling
voor professionals
direct inschrijven!
Verbonden Ademhaling Opleiding:
Verdiep je expertise en transformeer levens!
Opleiding
verbonden ademhaling
voor professionals
Neem contact met mij op!

Verbonden Ademhaling Opleiding

Ben je arts, therapeut of coach en wil je je expertise in ademhalingstechnieken verdiepen? Schrijf je in voor onze exclusieve Opleiding Verbonden Ademhaling! Dit unieke leertraject is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis over ademhaling diepgaand willen uitbreiden en de kracht van verbonden ademhaling willen kunnen inzetten voor de begeleiding van anderen op het pad van persoonlijke groei. Verbonden ademhalingstechnieken kunnen een diepgaande impact hebben op zowel fysiek als emotioneel welzijn. Door deze opleiding krijg je de mogelijkheid om je cliënten op een nog effectievere manier te begeleiden in het doorbreken van patronen en het creëren van een leven met meer rust, vrijheid en geluk.

Wat leer je in deze opleiding verbonden ademhaling voor professionals?

De opleiding start je al ruim voor de eerste fysieke lesdag in een online leeromgeving waarin je een uitgebreide theoretische basis legt om de technieken volledig veilig en verantwoord kunt toepassen. Je leert alles over de werking en de mogelijke fysieke, mentale, energetische en spirituele effecten van de verbonden ademhaling. Met alle relevante achtergrondkennis op zak over de transformational breathing techniek, kunnen we tijdens de lesdagen maximaal besteden aan de ontwikkeling van jouw praktische vaardigheden en kun je de methode effectief en met vertrouwen integreren in je praktijk. Het leerpad is dus zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je na afronding van de opleiding niet alleen over goede praktische vaardigheden beschikt, maar ook over belangrijke kennis bezit om ademsessies te begeleiden. Als gecertificeerd professional kun je een positieve en transformerende impact hebben op het leven van je cliënten, door hen te helpen stress te verminderen, beter te ademen en een groter gevoel van welzijn te ervaren. Deze opleiding zal je uitrusten met de tools en kennis om echt een verschil te maken in het leven van degenen die je behandelt.

Na deze opleiding kun je levens transformeren met adem

Onze opleiding biedt een diepgaande training met als focus de techniek verbonden ademhaling, ook wel transformational breathing genoemd. Onder begeleiding van ervaren professionals, leer je verbonden ademhaling en verschillende geavanceerde technieken om de ervaring van de cliënt te verdiepen en het effect van de ademsessie te versterken. Deze technieken zijn niet alleen ontworpen om fysieke spanningen te verlichten, maar ook om emotionele blokkades te doorbreken. Door diep te ademen, kunnen cliënten opgeslagen stress en trauma’s loslaten, wat leidt tot een gevoel van bevrijding en verlichting.

Verder biedt de opleiding praktische tools en technieken die je kunt integreren in je bestaande praktijk. Je leert hoe je individuele sessies kunt leiden, hoe je cliënten kunt begeleiden in hun ademreis, en hoe je een veilige en ondersteunende omgeving kunt creëren voor diepgaande ademwerkervaringen. Deze uitgebreide training zorgt ervoor dat je voorbereid bent om de unieke behoeften van elke cliënt aan te pakken en hen te ondersteunen op hun pad naar holistische gezondheid en welzijn.

Door deze diepgaande training zul je in staat zijn om je cliënten te helpen op een manier die verder gaat dan traditionele ademhalingstechnieken. Je krijgt de kennis en vaardigheden om hen te begeleiden naar een diepere staat van zelfbewustzijn en zelfgenezing, wat resulteert in een significante verbetering van hun algehele levenskwaliteit. Ontdek hoe deze technieken kunnen bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van jouw cliënten en word een voorloper in het bevorderen van holistische gezondheid door verbonden ademhaling.

Over de opleiding

Met onze Opleiding Verbonden Ademhaling voor professionals breid je niet alleen je praktische vaardigheden uit, maar vergroot je ook je theoretische kennis over de effecten van ademhaling op het lichaam en de geest. Of je nu transformational breathing sessies wilt gaan geven, je verder wilt specialiseren in de adem, of je impact als coach, therapeut of arts wilt versterken, deze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om op een verantwoorde manier de ademkracht te gebruiken. De opleiding is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Omdat daardoor iedere deelnemer reeds ervaring heeft met het begeleiden van persoonlijke groeiprocessen, is het mogelijk om in een beperkt aantal livedagen deze techniek eigen te maken. Sluit je aan bij een groep van gelijkgestemde professionals en maak grote impact op het leven van je cliënten.

Opleiding verbonden ademhaling start op 15 januari 2025!

De opleiding bestaat uit vier opleidingsdagen en twee online live sessies. Ongeveer een maand voor aanvang krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Dit online leertraject biedt jou de mogelijkheid om alle nodige achtergrondinformatie die nodig is voor het effectief en veilig kunnen faciliteren van een transformationele ademsessie op je eigen manier en tempo eigen te maken. Tijdens de live dagen zullen we ons dan vooral focussen op waar het écht om gaat: het ademen.

De live opleidingsdagen (9.30-16.30u) zijn op:
* woensdag 15 en donderdag 16 januari 2025
* donderdag 13 maart 2025
* donderdag 5 juni 2025
Tussen de fysieke opleidingsdagen treffen we elkaar in 2 online sessies van ieder een halve dag; vrijdagen 14 februari en 16 mei van 9.30-12.00u.

Modules opleiding verbonden ademhaling

De opleiding is gesplitst in meerdere modules:

Module 1: Ademhaling Deze module biedt je een basis in de fysiologie van de ademhaling en hoe ademhaling invloed heeft op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit inzicht is cruciaal voor het faciliteren van Transformationele Coachingsessies.

Module 2: Ademanalyse Leer hoe je het adempatroon van je cliënt kunt observeren en interpreteren. Begrijp en pas de uitspraak “Zoals je ademt, zo leef je” toe in je ademsessies.

Module 3: Transformationele Ademcoaching Ontdek de plek van Transformationele Ademsessies binnen verschillende ademtechnieken. Leer de opbouw, fasering, mogelijke effecten en contra-indicaties van ademsessies voor veilige en effectieve begeleiding.

Module 4: Houding van de Ademcoach Creëer veiligheid en ruimte voor je cliënt door jezelf te gronden en open te stellen voor je intuïtie. Ontwikkel een coach-houding gebaseerd op het juiste ‘niet-doen’.

Module 5: Acupressuurpunten Leer hoe je acupressuurpunten kunt gebruiken om de transformatie van energie tijdens een ademsessie te ondersteunen en te katalyseren.

Module 6: Begeleiden van de Effecten Begeleid je cliënt door de fysieke, emotionele, mentale en spirituele effecten van de ademsessie. Leer omgaan met de energieën en processen die tijdens de sessie vrijkomen.

De locatie

De opleiding vindt plaats op Landgoed Zonheuvel. Deze locatie is zorgvuldig geselecteerd vanwege haar rustige en inspirerende omgeving, ideaal voor intensieve trainingen en maximale focus. Hierdoor kun je je volledig richten op je eigen proces en het ontwikkelen van je ademhalingsvaardigheden zonder afleiding.

Landgoed Zonheuvel biedt niet alleen een serene en natuurlijke omgeving, maar ook de faciliteiten die nodig zijn om je leerervaring zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime, goed uitgeruste zalen zorgen voor een comfortabele setting waarin je kunt leren en oefenen, terwijl de omliggende natuur perfect is voor momenten van reflectie en ontspanning tussen de sessies door. De locatie is gekozen met het oog op jouw behoefte aan rust en concentratie, zodat je optimaal kunt profiteren van de intensieve trainingsdagen.

Bovendien is er op Landgoed Zonheuvel voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats. De locatie is goed bereikbaar en biedt de mogelijkheid om te genieten van een ongestoorde leeromgeving. Tijdens de opleidingsdagen wordt er gezorgd voor een gezonde en voedzame lunch, zodat je je energiek en gefocust blijft voelen gedurende de dag. Naast de lunch worden ook koffie, thee en snacks verzorgd om je te ondersteunen tijdens de intensieve leerervaring.

Met deze faciliteiten en de prachtige omgeving van Landgoed Zonheuvel, creëer je de ideale omstandigheden om je volledig te kunnen richten op de ademhalingstechnieken en het leerproces. Dit alles draagt bij aan een onvergetelijke en waardevolle leerervaring die je professioneel en persoonlijk zal verrijken. Mis deze kans niet om in een ideale setting je vaardigheden en kennis te verdiepen, en schrijf je vandaag nog in voor de Opleiding Verbonden Ademhaling voor professionals.

Grijp deze unieke kans om je professionele ontwikkeling te bevorderen en meld je vandaag nog aan voor onze opleiding. Klik op  deze link om je plek te reserveren en te beginnen aan jouw verdiepende reis in verbonden ademhaling.

Wil jij levens transformeren met adem? Schrijf je dan nu in!

Veelgestelde Vragen (FAQ) – Verbonden Ademhaling Opleiding

Deze opleiding is speciaal ontworpen voor artsen, therapeuten, coaches en andere professionals die werken met mensen aan persoonlijke groei en die hun kennis en vaardigheden in ademhalingstechnieken willen verdiepen en uitbreiden.

De opleiding biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden in verbonden ademhaling. Dit stelt je in staat om je cliënten beter te ondersteunen bij emotionele releases, stressmanagement, bewustzijnsontwikkeling en het ervaren van meer vrijheid en welzijn. Door deze technieken te integreren in je praktijk, bied je je cliënten een holistische begeleiding op weg naar meer levensgeluk. Doordat de opleiding alleen toegankelijk is voor professionals die reeds ervaring hebben in begeleiding van anderen in persoonlijke groei én door de ondersteuning van het online leertraject, is de opleiding erg efficiënt vormgegeven. Slechts 3 livedagen zijn, na het doorlopen van de online leeromgeving, genoeg om verantwoord en impactvol met de adem te kunnen werken in jouw praktijk.

Tijdens de opleiding behandelen we de transformatieve ademtechniek verbonden ademhaling. Ook wel transformational breathing of circulair ademen genoemd. De Verbonden Ademhaling is een zeer effectieve methode voor emotionele releases, doorbreken van blokkades en bewustzijnsverhoging. Met die techniek als basis leer je diverse ondersteunende technieken, zoals toning en acupressuur, om de ervaring en de impact van de verbonden ademsessie verder te verdiepen.

Ja, de lunch is inbegrepen tijdens de opleiding. Op de locatie is gezorgd voor een lunchbuffet waar je aan kunt schuiven, zo kun jij je volledig concentreren op jouw leerproces.

De opleiding vindt plaats op Landgoed de Zonneheuvel in Doorn. Deze locatie is zorgvuldig gekozen voor haar rustige en inspirerende omgeving, ideaal voor intensieve training en diepe concentratie.

De live opleidingsdagen (9.30-16.30u) zijn op:
* woensdag 15 en donderdag 16 januari 2025
* donderdag 13 maart 2025
* donderdag 5 juni 2025
Tussen de fysieke opleidingsdagen treffen we elkaar in 2 online sessies van ieder een halve dag; vrijdagen 14 februari en 16 mei van 9.30-12.00u.

De volgende editie van de opleiding start medio 2025. Data volgen. Neem contact op via 0631955859 als je interesse hebt om een volgende keer aan te sluiten.

De trainingsdagen (9.30 – 16.30u) bestaan uit een mix van korte theoretische lessen (je hebt online al veel geleerd), praktische oefeningen en groepssessies.  Je leert naast de technieken toepassen, ook alles over hoe je de setting en jouw begeleiding zo optimaal mogelijk maakt. We ademen vooral heel veel. Je oefent als ademcoach, en wordt ook op jouw beurt begeleid. De dagen zijn daardoor niet alleen van impact op jouw professionele groei maar ook op jouw persoonlijke proces.

Parkeren is makkelijk en gratis beschikbaar op de locatie. Je hoeft je dus geen rekening te houden met parkeerkosten of lange wandelafstanden.

Ja, na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat dat aantoont dat je de benodigde vaardigheden en kennis hebt opgedaan om met de verbonden ademhaling te werken. Voor succesvolle afronding is het doorlopen van de online leeromgeving en minimaal 90% aanwezigheid op de livedagen vereist.

Je kunt je inschrijven via deze link We raden aan om je zo snel mogelijk aan te melden, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

We raden aan om comfortabele kleding te dragen en een notitieboekje mee te nemen voor aantekeningen. Alle andere benodigdheden worden door ons verzorgd.

Zeker! Je kunt dit op eigen gelegenheid regelen met Landgoed Zonheuvel, hotelkamers zijn te boeken via deze link.

Wil jij levens transformeren met adem? Schrijf je dan nu in!