Energieboost • Flow • Teamgroei •
Hechte samenwerking
BIZZ RETREATNeem contact met mij op!
Energieboost • Flow • Teamgroei • Hechte samenwerkingBIZZ RETREATNeem contact met mij op!

Bizz Retreat

De energie is uit mijn team. De persoonlijkheden lijken te botsen. De creativiteit is weg. Hoe kan ik mijn team weer laten bruisen? Sommige teamleden trekken zich terug terwijl andere zich juist dominant gedragen. Hoe krijg ik de balans terug in mijn team? Er spelen dieperliggende issues mee in mijn team, hoe zorg ik ervoor dat ze niet meer in de weg zitten?

Soms heeft je team wat extra’s nodig. Het zijn allemaal toppers op zichzelf, en toch loopt het niet. Je weet dat er een oorzaak zal zijn, toch heb je zelf niet de tijd of de behoefte om die oorzaak te zoeken. Tijd voor een bruisende teamboost met een meerdaagse Bizz Retreat op een inspirerende locatie! Je helpt jouw mensen eerlijk naar zichzelf en het team te kijken door ze uit hun comfort zone te halen. Met het licht op ieders persoonlijkheid en ieders kijk op het team worden overtuigingen en barrières weggenomen. Er ontstaan diepe inzichten en de weg wordt vrijgemaakt voor een hechtere samenwerking. Medewerkers staan weer ieder in hun eigen kracht en hebben respect voor de kracht van de ander. Jij keert terug met een creatief topteam in flow!

Wat staat er binnen jouw team nog in de weg? Maak een afspraak, zodat we samen kunnen bekijken wat er nog meer in zit voor jouw team.

Om meteen in je agenda te zetten!

Bekijk hieronder de andere mogelijkheden

LInk naar:Bizz VitalityLInk naar:Bizz CoachingLInk naar:Bizz OpstellingLInk naar:Life – voor particulieren

VITALITEIT

ERVARING

BLIJVENDE VERANDERING

INZICHTGEVEND