Reflectie • Transformatie •
Levensenergie • Persoonlijke groei
LIFE RETREATNeem contact met mij op!
Reflectie • Transformatie • Levensenergie • Persoonlijke groeiLIFE RETREATNeem contact met mij op!

LifeRetreat

Wat kan het opleveren als ik écht even afstand neem? Ik wil meer levensgeluk, passie, energie en bezieling ervaren. Ik ben happy, wat kan ik toch nog meer uit mijn leven halen? Wat vind ik eigenlijk écht belangrijk in mijn leven? Waar verlang ik naar? Hoe bereik ik dat diepere niveau in mezelf? Hoe kom ik weer in beweging?

Tijdens de LifeRetreats verdiep je je precies op de gebieden in jouw leven die op dat moment om aandacht vragen. Door de unieke combinatie van Transformationele LifeCoaching en het energetisch lichaamswerk zoals transformerend ademwerk, meditaties, intuïtieve dans en yoga maak je tijdens de retreat een bijzondere reis naar binnen. Een reis naar jouw eigen antwoorden en nieuwe inzichten die je vooraf niet hebt kunnen bedenken. Je hebt de keuze uit retreats in binnen of buitenland. Iedere LifeRetreat is zorgvuldig samengesteld om jou toegang te geven tot jouw innerlijke kompas. De aardende natuur, de inspirerende locaties en ook de heerlijke healthy foods zijn een weldaad voor jezelf. Laat de zon over je leven schijnen en ga bruisend en met veel zin je eigen leven weer tegemoet!

Welke LifeRetreat past bij jou? Ik ondersteun je graag om duidelijk te krijgen waar jouw grootste behoefte ligt op dit moment. Neem contact op!

Bekijk hieronder de andere mogelijkheden

LInk naar:Life AdemopleidingenLInk naar:Life CoachingLInk naar:Life Training