Levensgeluk . Zelfvertrouwen .
Persoonlijke groei . levenscreatie
LIFE COACHINGNeem contact met mij op!
Levensgeluk . Zelfvertrouwen . Persoonlijke groei . levenscreatieLIFE COACHINGNeem contact met mij op!

LifeCoaching

Hoe haal ik meer uit mijn leven? Iets houdt mij tegen om stappen te zetten. Wat is eigenlijk mijn weg? Hoe zorg ik voor meer balans in mijn leven? Ik wil meer genieten! Ik ken mijn valkuil en toch loop ik er steeds weer in. Hoe kan ik meer vertrouwen krijgen… in mezelf, in de ander of in de wereld? Waar kies ik voor op dit kruispunt in mijn leven?

Allemaal levensvragen waarbij LifeCoaching jou kan ondersteunen. Soms weet je gewoon even niet meer welke kant je uit wilt, of wat je nodig hebt. Je zit voor je gevoel vast. Als LifeCoach werk ik vanuit de wetenschap dat JIJ alle antwoorden al in je hebt. Ik ondersteun jou te luisteren naar je eigen antwoorden. Die zul je niet vinden in je hoofd waar je al een poos zoekt. Die vind je dieper: in je ziel, je hart en je lichaam. Door diverse -veelal lichaamsgerichte- technieken toe te passen zorg ik ervoor dat je inzichten krijgt waarmee jij weer verder kunt op jouw pad.

Wat kan lifecoaching voor jou betekenen? Neem contact op, ik neem graag de tijd om samen te onderzoeken of ik de coach ben waaraan jij behoefte hebt.

Bekijk hieronder de andere mogelijkheden

LInk naar:Life AdemopleidingenLInk naar:Life TrainingLInk naar:Life RetreatLInk naar:Bizz – voor bedrijven